Laatste kans voor tweejarige SLIM-subsidie

Twee jaar lang zo’n 60% subsidie voor jouw plannen rondom leren en ontwikkelen. Dat is nu mogelijk dankzij het SLIM Samenwerkingsverband voor het MKB. Werk vanuit de basis en licht jouw organisatie door. Zo creëer jij een band met jouw medewerkers en hou je de aandacht vast. Aanmelden voor dit samenwerkingsverband doe je vóór 24 mei 2024.

Aanbod

Onze adviseur zal een maatwerk vragenlijst opstellen en een diepgaande analyse uitvoeren van de structuur van je organisatie. Een doorlichting biedt inzicht in de kennis en vaardigheden van je personeel en de trends in jouw sector. Het resulteert in een opleiding- en ontwikkelplan op maat, gericht op zowel de huidige situatie als de toekomstige ontwikkelingen.

De kosten voor deze doorlichting zijn vanaf €250,- per medewerker, maar dankzij de subsidie van 60% kost het vanaf €100,- per medewerker.

Dit subsidiabele aanbod is een samenwerking tussen WerkendLeren, strategisch opleidingspartner, en hrmforce.

Wat is de SLIM-regeling?

De overheid geeft subsidie vrij voor bedrijven die maatregelen treffen om een aantrekkelijke werkgever te blijven en verdere professionalisering door te voeren. Het is mogelijk de subsidie aan te vragen voor projecten rondom leren en ontwikkelen binnen jouw organisatie. En voor het stimuleren van werkenden om kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen.

Hoeveel subsidie is er beschikbaar?

Vraag je SLIM-subsidie aan in samenwerkingsverband, dan krijg je 60% van de kosten van jouw plannen rondom leren en ontwikkelen vergoed.

Hoe vraag ik SLIM-subsidie aan?

Bij WerkendLeren weten we als geen ander hoe de SLIM-subsidie in elkaar steekt. Daarom helpen we je graag met het indienen van jouw subsidieaanvraag. Wij voeren samen met jou gesprekken over opleidingsplannen en ontwikkelstrategie. We kijken naar jouw wensen en beoordelen of subsidie jou kan ondersteunen. Vervolgens dienen wij de aanvraag voor jou in.

Wanneer kan ik een SLIM subsidieaanvraag indienen?

Je kunt je uiterlijk vóór 24 mei 2024 aanmelden voor ons SLIM-samenwerkingsverband. Om de aanvraag zorgvuldig te kunnen indienen, is het verstandig om tijdig contact op te nemen.

Til je organisatie naar een hoger niveau

Meld je vóór 24 mei 2024 aan voor het SLIM Samenwerkingsverband van WerkendLeren. Pak een leven lang leren aan vanuit de basis. Zo creëer jij een band met jouw medewerkers en hou je de aandacht vast.