Laatste kans voor tweejarige SLIM-subsidie

Twee jaar lang subsidie voor jouw plannen rondom leren en ontwikkelen. Dat is nu mogelijk dankzij het SLIM Samenwerkingsverband Kinderopvang. Creëer maatwerk opleidingsplannen, een online leeromgeving, onboardingsmodule en meer! Aanmelden voor dit samenwerkingsverband doe je vóór 24 mei 2024.

Mogelijkheden

Voor jouw organisatie kies je uit aantrekkelijke leer- en ontwikkelpakketten. Deze zijn speciaal samengesteld voor MKB-organisaties die willen inzetten op leren en ontwikkelen binnen de SLIM-samenwerkingsverbanden.

Plaats vooraanmelding

Schrijf je vóór 24 mei in voor het SLIM-samenwerkingsverband en investeer in een leven lang ontwikkelen binnen jouw organisatie.

Wat is de SLIM-regeling?

De overheid geeft budget vrij voor bedrijven die maatregelen treffen om een aantrekkelijke werkgever te blijven en verdere professionalisering door te voeren. Het is mogelijk het budget aan te vragen voor projecten rondom leren en ontwikkelen binnen jouw organisatie. En voor het stimuleren van werkenden om kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen.

Hoeveel budget is er beschikbaar?

Vraag je SLIM-subsidie aan in samenwerkingsverband, dan krijg je 60% van de kosten van jouw plannen rondom leren en ontwikkelen vergoed.

Hoe vraag ik SLIM-budget aan?

Bij WerkendLeren weten we als geen ander hoe de SLIM-subsidie in elkaar steekt. Daarom helpen we je graag met het indienen van jouw subsidieaanvraag. Wij voeren samen met jou gesprekken over opleidingsplannen en ontwikkelstrategie. We kijken naar jouw wensen en beoordelen of subsidie jou kan ondersteunen. Vervolgens dienen wij de aanvraag voor jou in.

Wanneer kan ik een SLIM subsidieaanvraag indienen?

Je kunt je uiterlijk vóór 24 mei 2024 aanmelden voor ons SLIM-samenwerkingsverband. Om de aanvraag zorgvuldig te kunnen indienen, is het verstandig om tijdig contact op te nemen.

“De SLIM-subsidie biedt een unieke kans om je organisatie te professionaliseren en medewerkers de mogelijkheid te bieden zich verder te ontwikkelen. Grijp je kans dus zeker en zorg ervoor dat je de subsidie tijdig aanvraagt.”
– Henriette Schrander, kinderopvang De Grabbelton