Laatste kans voor tweejarige SLIM-subsidie

Twee jaar lang subsidie voor jouw plannen rondom leren en ontwikkelen. Dat is nu mogelijk dankzij het SLIM Samenwerkingsverband Kinderopvang. Creëer maatwerk opleidingsplannen, een online leeromgeving, onboardingsmodule en meer! Aanmelden voor dit samenwerkingsverband doe je vóór 24 mei 2024.

Mogelijkheden

Voor jouw organisatie kies je uit aantrekkelijke leer- en ontwikkelpakketten. Deze zijn speciaal samengesteld voor MKB-organisaties die willen inzetten op leren en ontwikkelen binnen de SLIM-samenwerkingsverbanden.

Wat is de SLIM-regeling?

De overheid geeft budget vrij voor bedrijven die maatregelen treffen om een aantrekkelijke werkgever te blijven en verdere professionalisering door te voeren. Het is mogelijk het budget aan te vragen voor projecten rondom leren en ontwikkelen binnen jouw organisatie. En voor het stimuleren van werkenden om kennis, vaardigheden en beroepshouding verder te ontwikkelen.

Wat wordt er gesubsidieerd vanuit de SLIM-regeling?

Voor deze subsidie hoef je geen kant-en-klaar plan te hebben. Je kan het juist gebruiken om de behoeften van je organisatie en medewerkers in kaart te brengen. Zet het bijvoorbeeld in voor het:

  • opstellen van een nieuw (meerjaren) opleidingsplan,
  • voeren van ontwikkelingsgesprekken,
  • optimaliseren van de gesprekscyclus,
  • versterken van de rol als coach,
  • ontwikkelen van maatwerk methodes en producten,
  • praktijkplaatsen binnen de 3e leerweg.

 

Zo kun je deze subsidie SLIM inzetten om een duurzaam plan te ontwikkelen, gericht op jouw organisatie.

Hoeveel budget is er beschikbaar?

Vraag je SLIM-subsidie aan in samenwerkingsverband, dan krijg je 60% van de kosten van jouw plannen rondom leren en ontwikkelen vergoed.

Hoe vraag ik SLIM-budget aan?

Bij WerkendLeren weten we als geen ander hoe de SLIM-subsidie in elkaar steekt. Daarom helpen we je graag met het indienen van jouw subsidieaanvraag. Wij voeren samen met jou gesprekken over opleidingsplannen en ontwikkelstrategie. We kijken naar jouw wensen en beoordelen of subsidie jou kan ondersteunen. Vervolgens dienen wij de aanvraag voor jou in.

Wanneer kan ik een SLIM subsidieaanvraag indienen?

Je kunt je uiterlijk vóór 24 mei 2024 aanmelden voor ons SLIM-samenwerkingsverband. Om de aanvraag zorgvuldig te kunnen indienen, is het verstandig om tijdig contact op te nemen.

Wanneer maak ik kans op de subsidiedeal?

Bij elke subsidiedeal van de week is een deadline aangegeven. Schrijf jij je binnen de deadline in voor pakket C, dan ontvang je het gecommuniceerde product gratis binnen jouw pakket.

Fashion Sale (Instagram Story)-2