Versterk jouw rol als coach

Kinderopvangorganisaties zijn verplicht om een pedagogisch beleidsmedewerker of coach VE in te zetten. Maar de mate van implementatie verschilt sterk.

Bij WerkendLeren begrijpen we dat deze functie uitdagingen met zich meebrengt. Daarom hebben we speciaal voor jou handvatten ontwikkelt die jou binnen jouw functie zullen ondersteunen. Ben je klaar om je verder te ontwikkelen?

Basistraject Pedagogiek en Onderwijs (2)

Nieuw! Intervisie en verdieping voor pedagogisch coaches

Werk jij als pedagogisch coach in de kinderopvang? Voel je je soms alleen in je vak of wil je jouw expertise naar een hoger niveau tillen? Start dan met de training ‘Intervisie en verdieping voor de pedagogisch coach’.

  • Deel je ervaringen en uitdagingen met andere pedagogisch coaches.
  • Volg inspirerende workshops van onze bevlogen trainer.
  • Raak helemaal up-to-date over jouw functie.
VE-coach-2
3

Training Video Interactie Praktijkleren (VIP)

​Video Interactie Praktijkleren ​draagt bij aan het verzorgen van een veilig pedagogisch klimaat en aan een open leercultuur binnen de organisatie. De pedagogisch coach en de pedagogisch medewerker reflecteren samen op situaties door Video Interactie Praktijkleren. ​

Online coachtool

Hoe je jouw coaching invult is natuurlijk aan jou, maar dat je hierbij niet om digitale tools heenkunt is een feit. Met de online academy van WerkendLeren kies je de juiste online trainingen en heb je toegang tot de pedagogisch coach tool. Een tool waarmee jij als coach en pedagogisch medewerkers doelen en coachverslagen inzichtelijk kunnen maken.

Online leeromgeving kinderopvang
1

Maak het verschil binnen jouw kinderopvang!

Wil je nu direct aan de slag om gerichte acties te ondernemen al pedagogisch coach en de kwaliteit binnen jouw opvang te verhogen? Wil je jouw kinderopvang omtoveren tot een plek waar alle medewerkers en kinderen zich kunnen ontplooien

Stel ons nu je vraag en maak het verschil!