Neem nu actie voor subsidiekansen in de toekomst

Subsidiescan

Nog niet inzichtelijk voor welke subsidies jouw organisatie in aanmerking komt? Wij brengen het voor jullie in kaart!

Het inzetten op duurzame inzetbaarheid staat landelijk op de agenda, maar de stap naar de concrete uitvoering in de praktijk blijft hierin vaak achter. Geld en tijd zijn voor bedrijven vaak het struikelblok. Toch hoeft het niet altijd veel tijd en geld te kosten. Er zijn verschillende subsidies beschikbaar om initiatieven betaalbaar te maken.

SLIM-regeling voor het MBK

Wil jij inzetten op verdieping van kennis, vaardigheden en de beroepshouding van medewerkers? Dan kun je jouw organisatiekosten mogelijk verlagen via het SLIM-budget. De subsidieregeling kan oplopen tot € 24.999,-.

Subsidieregeling praktijkleren

Heb je leerlingen in dienst of medewerkers die in een leer- of werktraject zitten? Voor het studiejaar 2023-2024 is het weer mogelijk om voor mbo BBL-studenten de subsidie Praktijkleren aan te vragen. De subsidie biedt een tegemoetkoming in de kosten voor praktijkbegeleiding en is maximaal € 2.700,- per student per studiejaar.

Duurzame inzetbaarheid voor grote organisaties

De overheid heeft een interessant subsidieprogramma gelanceerd, waarmee grote organisaties kunnen inzetten op duurzame inzetbaarheid. Bijvoorbeeld voor plannen rondom binden en boeien en verzuimreductie. In dit whitepaper lees je over de kansen die de subsidie biedt.