Kortingsactie training Pedagogisch Coach

Vanaf nu maak jij kans op een kosteloze plaats voor de training Pedagogisch Coach. Schrijf je nu in voor 500 euro korting op de training. Zodat je deze kosteloos volgt na verrekening met het STAP-budget.

Veelgestelde vragen

Welke vooropleiding heb ik nodig?

Je hebt een relevant MBO 4-diploma binnen de pedagogische werkpraktijk nodig om te voldoen aan de eisen van de Wet IKK. Heb je een afgeronde opleiding op MBO 3-niveau binnen de pedagogische werkpraktijk, dan raden we aan ook de opleiding GPM4 te volgen en af te ronden.

Zit ik ergens aan vast als ik me inschrijf?

Als jij het STAP-budget aanvraagt bij het UWV-subsidieloket en deze wordt toegekend, dan sta jij officieel ingeschreven voor de training en volg je deze geheel kosteloos. Heb jij geen STAP-budget toegekend gekregen? Dan word je automatisch uitgeschreven voor de training. Wil je de training alsnog volgen zonder het STAP-budget, neem dan contact op met onze klantenservice.

Tot wanneer is de kortingsactie geldig?

Je kunt je t/m 30 juni inschrijven voor onze training Pedagogisch Coach met het speciale actietarief. Zodat je deze kosteloos volgt na verrekening met het STAP-budget.

Hoe vraag ik het STAP-budget aan?

Als je jezelf voor deze training hebt ingeschreven, ontvang je tot uiterlijk een aantal dagen voor de opening van het subsidieloket een persoonlijk aanmeldbewijs. Dit bewijs dien je online in bij het UWV-subsidieloket. Je ontvangt van ons per mail alle benodigde gegevens voor jouw aanvraag.

Kunnen mijn collega's zich ook inschrijven?

Iedereen mag zich inschrijven voor deze training. Stuur de link door naar jouw collega’s, zodat zij de training Pedagogisch Coach ook kosteloos kunnen volgen.

Wanneer start de training?

In augustus start je de training met een e-learning. Vervolgens zul je vanaf eind september ook fysieke bijeenkomsten volgen. Bekijk de opleidingspagina voor de exacte planning.

Is het een erkende training?

De training Pedagogisch Coach is een erkende training.