Duurzame inzetbaarheid

Duurzaam inzetbare werknemers doen hun werk met energie, zijn vitaal en kunnen het werk fysiek en mentaal aan. Ze zijn in staat hun werk nu en in de toekomst te behouden. Er is in 2023 82,5 miljoen beschikbaar gesteld voor organisaties om duurzame inzetbaarheid te bevorderen en eerder uittreden te faciliteren.

Subsidies voor het bevorderen van goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap is gericht op het creëren van een positieve werkcultuur en het vergroten van de betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers/ opdrachtnemers. Dit kan worden bereikt door bewustwording te bevorderen en een positieve bedrijfscultuur te stimuleren, waardoor een omgeving wordt gecreëerd waarin werknemers zich gewaardeerd voelen en optimaal kunnen presteren.
Wij geloven in de kracht van investeren in medewerkers. Investeren in hun groei en ontwikkeling, en het creëren van een duurzame en veerkrachtige arbeidsmarkt. De overheid ziet dit belang ook en heeft verschillende subsidies beschikbaar voor bedrijven die investeren in een leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.

Duurzame inzetbaarheid

Goed werkgeverschap is essentieel voor het succes en de groei van een organisatie. Daarom bieden wij diverse activiteiten en programma’s aan die zich richten op het bevorderen van goed werkgeverschap en het stimuleren van een leven lang ontwikkelen en arbeidsmobiliteit bij werkenden.

Subsidiabele activiteiten

  • Ontwikkelen en implementeren van een strategisch opleidingsplan
  • Uitvoeren van ontwikkel- en loopbaanscans
  • Individuele coaching en begeleiding
  • Kortdurende trainingen
  • Workshops
  • Vormgeven en implementeren van een gesprekscyclus
  • Opzetten en inrichten van een eigen online leerplatform voor medewerkers

Afspraak inplannen

WerkendLeren faciliteert bedrijven bij de aanvraag en uitvoering van subsidies. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Plan dan vrijblijvend een afspraak met ons in.