Waarom deze training?

Het doel van deze training is dat jij leert hoe je het totaalprogramma zo optimaal mogelijk toepast op jouw locatie. Alle activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Je leert hoe je, spelenderwijs, kinderen kansen biedt om leerervaringen op te doen. De activiteiten die jij kan toepassen ,na afronding van de training, stimuleren de sociaal-emotionele vaardigheden, de motorische en zintuiglijke vaardigheden en de spraak- en taalvaardigheid van kinderen.

Spelen is ontdekken en groeien. Daarom staat spelen centraal in het VVE programma Uk & Puk. Alle activiteiten uit het programma zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De activiteiten stimuleren de sociaal-emotionele vaardigheden, de motorische en zintuiglijke vaardigheden en de spraak- en taalvaardigheid van kinderen. Daarbij staat de handpop Puk centraal. Puk is de schakel tussen de kinderen en de pedagogisch medewerker. Iedere zes weken diep je een thema uit, waarin je leert hoe je kinderen spelenderwijs kansen biedt om leerervaringen op te doen. Je thema’s die hierbij zijn gekozen, liggen dicht bij de belevingswereld van jonge kinderen.

Wil je meer informatie over deze training meld je dan hier aan voor het webinar.

Doelgroep

Deze training is voor pedagogisch medewerkers.

Opzet van de training

De training bestaat uit 13 bijeenkomsten variërend van 3,5 tot 6 uur, afhankelijk van de groepsgrootte. De doorlooptijd van de training is 1 jaar. Met een quickscan hou je gedurende de training je persoonlijke ontwikkeling bij. Naast de training zijn er ook groepsconsultaties en houd je middels een portfolio en quickscan je persoonlijke ontwikkeling bij. 

Startdata

  • 26 januari, Wormer (Noord-Holland)
  • 5 april, Rotterdam

Startdata zijn onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 1.750,-

Kosten: € 1.750,-

Gebruik jouw STAP-budget van max. € 1.000,- om deze training te bekostigen

Resultaat: Certificaat
Niveau: MBO
Studiebelasting: 75 tot 110 uur
Looptijd: 18 tot 24 maanden
Gericht op: Vergroten van de beroepsspecifieke vaardigheden
Start: 2 maandelijks