Waarom deze training?

Met deze training krijg je alle kennis en vaardigheden aangereikt die nodig zijn om een goede coach te zijn voor het kind en de ouders. Met de opleiding en de losse modules van de Samenkind coach opleiding leer je kinderen en ouders te coachen. Een mooie opstap naar jouw eigen coachpraktijk, een verrijking en verdieping voor jouw werk in bijv. het onderwijs of in de kinderopvang.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor:

  • Iedereen die wil werken als coach met kinderen en ouders
  • Coaches die zich verder willen ontwikkelen en meer ervaring willen op doen in kinder- en ouderschapscoaching
  • Iedereen die werkt met kinderen en zich wil bekwamen in coaching-vaardigheden en of workshops wil aanbieden in de eigen organisatie

Opzet van de training

Deze training heeft een looptijd van een half jaar. Het traject bestaat uit drie bijeenkomsten, waarin je ongeveer een dag per twee maand een fysieke sessie hebt.

Tijdens Coachen is een vak leer je communiceren met ouders en kinderen. Je leert alle vaardigheden die je als coach nodig hebt. Tevens leer je hoe je diverse coachmethodes kunt inzetten en welke manier van coachen jou het beste past. Coachen is een vak is gericht op coachingsvaardigheden als: communiceren, gedachtenkracht, interactievaardigheden, complimenten en ontspanning en balans.

Wanneer je een van de losse modules van de opleiding Samenkind coach afrondt, ontvang je een deelcertificaat. Wil je het Samenkind coach diploma behalen? Dan dien je alle drie de modules van samen het Samenkind coach af te ronden. Klik hier om je aan te melden voor de hele Samenkind coach opleiding.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 995,-

Kosten: € 995,-

Gebruik jouw STAP-budget van max. € 1.000,- om deze training te bekostigen

Resultaat: Deelcertificaat
Niveau: MBO
Studiebelasting: 50 – 100 uur
Looptijd: 6 maanden
Gericht op: Vergroten van de beroepsspecifieke vaardigheden.
Start: 2 maandelijks