Waarom deze training?

Het doel van deze training is om iedereen die werkzaam is in de kinderopvang of wil gaan werken in de kinderopvang meer kennis op te laten doen op het gebied van de ontwikkeling en verzorging van baby’s.

Een goede baby-opvang vraagt specifieke vaardigheden, kennis en gedrag van de pedagogisch medewerker. Als vaste kracht op de babygroep ben jij voor de baby al snel een vertrouwd gezicht. Dit is heel belangrijk voor het sociaal-emotionele veiligheidsgevoel van de baby. Door het gedrag van de baby goed te kunnen analyseren en te interpreteren, weet je welke behoeften het heeft en kun je hier goed op reageren.

Doelgroep

Deze training is voor pedagogisch medewerkers.

Opzet van de training

Verdeeld over vijf online modules krijg je tijdens de training onder andere inzicht in de ontwikkeling en hechting van baby’s, weet je hoe je de baby zo goed mogelijk kunt begeleiden en krijg je handvatten voor een fijne en uitdagende speel-leeromgeving op het kinderdagverblijf. Daarnaast is er één verplicht (online) dagdeel op het moment dat jij klaar bent om te starten of al begonnen bent met het portfolio.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 575,-

Kosten: € 575,-

Gebruik jouw STAP-budget van max. € 1.000,- om deze training te bekostigen

Resultaat: Certificaat
Niveau: MBO
Studiebelasting: 30 tot 40 uur
Looptijd: 4 tot 8 weken
Gericht op: Vergroten van de beroepsspecifieke vaardigheden
Start: 2 maandelijks