Waarom deze training?

Het doel van deze training is jou meer inzicht geven in jouw gewoontes en eigenschappen. Je hebt van nature een bepaald voorkeursgedrag, een communicatiestijl en drijfveren. Wanneer je deze kunt toepassen in jouw werk en in je privé kost dit jou als het goed is weinig onnodige energie.

Het komt echter vaak voor dat er in het werk en door de omgeving dingen gevraagd worden, waardoor werkdruk en stress ontstaat. Het gevolg hiervan kan zijn dat dit jou meer energie kost, dat je vermoeid wordt en daardoor met minder plezier naar je werk gaat.

In deze training leren wij jou wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn. We leren je vervolgens praktische handvatten, waarmee je leert omgaan met lastige, stressvolle situaties. Je maakt je keuzes meer bewust aan de hand van jouw eigen kwaliteiten en weet waar jij je nog verder in wilt ontwikkelen. Zo heb jij meer regie over je eigen doorontwikkeling.

Je leert bovendien zinvol met je tijd en energie om te gaan. Dit zal leiden tot meer plezier in zowel je werk als privé.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die interesse heeft.

Opzet van de training

De training bestaat uit een combinatie van online theorie modules en fysieke bijeenkomsten. De theorie kan op elk gewenst moment worden doorlopen en tijdens de geplande trainingsmomenten zal er aandacht zijn voor het toepassen van vaardigheden en verdieping op de online theorie.

Er zijn 2 bijeenkomsten, waarin verschillende onderwerpen centraal staat. De training wordt verzorgd door experts op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 1.755,-

Kosten: € 1.755,-

Gebruik jouw STAP-budget van max. € 1.000,- om deze training te bekostigen

Resultaat: Certificaat
Niveau: MBO
Studiebelasting: 60 tot 90 uur
Looptijd: 10 tot 16 weken
Gericht op: Vergroten van de algemene inzetbaarheid
Start: 2 maandelijks