Waarom deze training?

Het doel van deze training is dat jij focus kan aanbrengen en je hierdoor beter kan concentreren op je werk. Daarnaast kan jij effectiever communiceren en beter omgaan met stress en werkdruk. Je krijgt de meer vaardigheden aangeleerd die met name inzetbaar zijn op de werkvloer (hoewel veel van deze vaardigheden ook toepasbaar zijn in het privéleven). Zo leer jij hoe je zorgvuldiger om kan gaan met concentratie en aandacht. Ook raak je bekend met de betekenis van werkdruk en van stress, hoe deze kunnen ontstaan en hoe we ons er beter tegen kunnen wapenen. Omdat een grote factor bestaat uit het bespreekbaar maken van ervaren stress en werkdruk, leer jij  tot slot effectiever communiceren, zowel op de werkvloer als daarbuiten.

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die wil leren omgaan met stress en werkdruk.

Opzet van de training

De training bestaat uit een online module en 1 bijeenkomst. In deze training met als thema Leiding nemen, staan de volgende thema’s centraal:

  • Concentratie verbeteren
  • Omgaan met werkdruk
  • Omgaan met stress
  • Effectiever communiceren

 

Tussentijds worden er opdrachten uitgevoerd. Deze zijn ontwikkelingsgericht en formatief opgezet. De training wordt afgesloten met een summatieve toets, bestaande uit meerkeuze vragen en/of open vragen.

Investering

De investering voor deze training bedraagt € 599,-

Kosten: € 599,-

Gebruik jouw STAP-budget van max. € 1.000,- om deze training te bekostigen

Resultaat: Certificaat
Niveau: MBO
Studiebelasting: 20 tot 30 uur
Looptijd: 4 tot 8 weken
Gericht op: Vergroten van de algemene inzetbaarheid
Start: 2 maandelijks